Δήμος Γόρτυνας: Νέος δήμαρχος ο Λευτέρης Κοκολάκης

Συνεδρίασαν σήμερα, Σάββατο 31/8, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» και αποφάσισαν ομόφωνα ότι την θέση του δημάρχου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κοκολάκης, μετά τη δικαστική απόφαση για την ακύρωση του Μιχάλη Κοκολάκη, που είχε εκλεγεί τον περασμένο Μάιο.

Δείτε: Απίστευτη ανατροπή σε δήμο του Ηρακλείου: Ορκίστηκε δήμαρχος αλλά το Διοικητικό Πρωτοδικείο έχει άλλη γνώμη

 «Μεγάλη Γόρτυνα»: Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση των πολιτών της Γόρτυνας η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου

Ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της “Μεγάλης Γόρτυνας”, Μιχάλη Κοκολάκη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η τυπική και τιμητική παρουσία μου στην θέση του δημάρχου θα ολοκληρωθεί με την εκδίκαση της προσφυγής μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που θα αποκαταστήσει την τάξη. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους πολίτες της Γόρτυνας, για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που λαμβάνουμε τις τελευταίες ώρες.

Έχοντας στο πλευρό μας τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της παράταξής μας, Μιχάλη Κοκολάκη και μια ισχυρή ομάδα έντιμων και ικανών συνεργατών, θα εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε το όραμα της “Μεγάλης Γόρτυνας’’, οι δεσμεύσεις που αναλάβαμε, οι στόχοι που θέσαμε μετά από μακροχρόνια διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της κοινωνίας μας, να γίνουν πράξη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί